EN

מדיניות פרטיות

מדיניות הפרטיות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. הפניה היא לגברים ולנשים כאחד.

הנך מתבקש לקרוא מדיניות פרטיות זו בטרם תעשה כל שימוש באתר ו/או בשירותים המוצעים ו/או הניתנים באתר ("האתר" או "שירותי האתר"). תנאי השימוש חלים על מדיניות פרטיות זו ומהווים חלק בלתי נפרד ממנה.

בשימוש באתר ו/או בשירותי האתר ו/או גישה לאתר הינך מביע את הסכמתך כי קראת וקיבלת על עצמך את התנאים המופיעים במדיניות פרטיות זו וכי עמותת משאבים ("העמותה") תאסוף מידע אישי שלך ויעשה בו שימוש. אם אינך מסכים לאיזה מהתנאים המפורטים להלן, עליך להימנע מכניסה ו/או מהתחברות ו/או משימוש באתר ו/או בשירותי האתר. לידיעתך, אינך חייב לפי חוק לספק מידע זה, אך הסכמה לספק מידע זה מהווה תנאי לשימוש באתר ובשירותי האתר.

 

  1. מדיניות פרטיות

העמותה מתייחס בכבוד לפרטיות המשתמשים שלו ולכן פירטנו במדיניות פרטיות זו את הדרכים שבהן בכוונתנו לעשות שימוש במידע אישי פרטי שלך שעשוי להגיע לידינו דרך ו/או בקשר עם האתר ו/או מתן שירותי האתר ו/או העמותה.

  1. הסכמה

אינך מחויב למסור מידע אישי על פי חוק. הנך מסכים ומצהיר בזאת שהמידע האישי שהינך מספק לנו נמסר מרצונך החופשי, על מנת שנוכל לספק עבורך את שירותי האתר וכן הינך מסכים כי נשמור את המידע שסיפקת לנו במאגר מידע ובהתאם למטרות שפורטו לעיל. במידה שהינך מעוניין להיגרע ממאגרי המידע כאמור לעיל יהא עליך להודיע על כך לעמותה (או מי מטעמו) בכתב בהתאם להוראות כל דין.

  1. איסוף מידע והשימוש בו
    • האתר אוסף מידע אנונימי ואינו מזהה ("מידע לא אישי"). מידע לא אישי הוא כל מידע גלוי אשר זמין לעמותה בעת שימוש באתר ושירותי האתר ואינו מאפשר את זיהויו של אותו משתמש, ובכלל זה כתובת ה- IP של המחשב או מכשיר נייד/טאבלט, מידע אנונימי, זהות מערכת ההפעלה וסוג מערכת הדפדפן של המשתמש, סוג המכשיר הנייד/טאבלט, גרסת המכשיר הנייד/טאבלט, וכדומה.

 

  • האתר אוסף גם מידע אישי מזהה, הכולל למשל שם, מספר תעודת זהות, כתובת דואר אלקטרוני, טלפון נייד, וכדומה ("מידע אישי"). המידע האישי מאפשר לעמותה לזהות באופן אישי את המשתמש. למען הסר ספק, כל מידע לא אישי אשר קשור או מקושר למידע אישי ייחשב למידע אישי, כל עוד זיקה זו מתקיימת.

 

  • המידע נאסף על ידינו באופן עצמאי או באמצעות קבלת שירותים מצדדים שלישיים, שהנם ספקי שירותים עימם התקשרנו. המידע נאסף באמצעות כניסתך לאתר ושימושך בשירותי האתר.

 

  • יש למסור רק פרטים נכונים, מדויקים ומלאים. המידע נמסר על-ידי המשתמש באופן מודע ומרצונו החופשי במהלך השימוש באתר. פרטים שגויים, או אי מסירת מלוא הפרטים הנדרשים עלולים למנוע ממך את האפשרות להשתמש בשירותי האתר, לפגוע באיכות השירות הניתן לך, וכן לפגוע ביכולת ליצור קשר אתך. אם פרטיך השתנו, עליך לעדכן את העמותה.

 

  1. שימוש במידע
    • אנו משתמשים במידע לא-אישי על מנת לעשות בו שימוש לצרכים סטטיסטיים, אנליטיים, מחקריים ושיווקיים, וכן לצורך התאמה, פיתוח ושיפור האתר ושירותי האתר.

 

  • אנו משתמשים במידע אישי על מנת: (א) לספק לך את שירותי האתר וכן ליצור קשר ולעדכן בדבר שירותי האתר ו/או בנוגע לשירותים נוספים המוצעים על ידי העמותה; (ב) למטרות שמירה, ניהול ועיבוד מידע ולצורך ניתוח ומחקר סטטיסטי; (ג) לשלוח ניוזלטר (לפי חוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982); (ד) להשיב לשאלות משתמשים אודות השימוש באתר וכן להעניק שירותי תמיכה טכנית; (ה) ציות לחוק ובירור תלונות, חשד להונאות או התנהגות בלתי הולמת.

 

  • הינך מסכים כי העמותה תשמור את ההתכתבויות עמך וכי העמותה עשויה ליצור עמך קשר בנוגע לפנייתך ולשירותי האתר וכי התכתבויות אלה נשמרות לצרכי שירות לקוחות, ניהול ושיפור השירות.

 

  1. שיתוף מידע אישי עם צדדים שלישיים
    • אנו רשאים לגלות מידע אישי של משתמשים לצדדים שלישיים במקרים הבאים: (א) על מנת לעמוד בדרישות כל דין, לצורכי הליך משפטי, צווים, לרבות צווי גילוי או בקשת רשות ממשלתית; (ב) על מנת לאכוף מדיניות פרטיות זו או את תנאי השימוש שלנו, לרבות במסגרת חקירה של הפרות אפשריות של מדיניות הפרטיות או תנאי השימוש; (ג) על מנת לגלות, למנוע או לטפל באופן אחר בתרמית, הונאה או בסוגיות אבטחה ובטחון וכן בבעיות טכניות; (ד) על מנת להשיב לבקשות תמיכה ו/או טענות של המשתמשים באתר; (ה) על מנת להגן על הזכויות, הקניין, או על הביטחון האישי של העמותה, של המשתמשים באתר או של הציבור הרחב; (ו) על מנת לאסוף, להחזיק ו/או לנהל את המידע האישי של המשתמשים באתר באמצעות צדדים שלישיים המעניקים שירותים לעמותה, כפי שהדבר מתבקש לפי הצרכים העסקיים והתפעוליים של העמותה, כאשר צדדים שלישיים אלה עשויים להיות ממוקמים במדינה אשר בה דיני הגנת המידע והפרטיות שונים מאלה החלים בטריטוריה של מדינת ישראל; (ז) שיתוף פעולה עם צדדים שלישיים למטרת שיפור חוויית המשתמש ולצורך הענקת שירותי האתר; (ח) על פי אישור מפורש של המשתמש לפני הגילוי ו/או (י) אחסון מידע בשירותי ענן לרבות ששרתיו ממוקמים מחוץ לישראל.

 

  • למען הסר ספק, העמותה רשאית לאסוף, לגלות ולהעביר מידע לא אישי לצדדים שלישיים על פי שיקול דעתה הבלעדי.

 

  1. קבלני משנה וספקי שירות

אנחנו עשויים לשתף את המידע שלך עם ספקי שירות וקבלני משנה העובדים עמנו ו/או המספקים שירותים מסוימים מטעמנו בארץ ובחו"ל וזאת ככל שהדבר יידרש לצורך מתן השירות, שיפורו ופיתוח שירותים נוספים. כמו כן, אנו עשויים לאחסן מידע בשירותי ענן ששרתיו ממוקמים מחוץ לישראל. חברות אלה אינן רשאיות לשתף או להשתמש בעצמן במידע המאפשר זיהוי אישי שאנחנו מספקים שלא עבורנו או לצורך תפעול האתר. בנוסף, אנחנו משתפים מדי פעם מידע אגרגטיבי עם ספקי השירות שלנו, לרבות לצרכי פרסום. מידע זה אינו מכיל מידע המאפשר זיהוי אישי באמצעים סבירים והוא משמש לפיתוח תוכניות ותוכן שעשויים לעניין את המבקרים באתר האינטרנט שלנו וכן לצרכי הפניית תכנים פרסומיים לקהלים רלוונטיים.

 

  1. זכויות המשתמש

בכפוף לדין החל, עומדות לך הזכויות הבאות בנוגע למידע אישי:

  • גישה למידע האישי של המשתמש- עומדת למשתמש הזכות לקבל מידע ולבקש גישה למידע האישי שהעמותה מעבדת אודות המשתמש;
  • זכות לתיקון – הזכות לבקש מהעמותה לתקן או לעדכן את המידע האישי של המשתמש כאשר הוא אינו מדויק או לא שלם;
  • הזכות למחיקה – הזכות לבקש שנמחק את המידע האישי של המשתמש;
  • כל זכות אחרת הקבועה בחוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981 ובתקנות שהותקנו מכוחו.
  • במידה וברצונך לממש את זכויותיך כמצוין לעיל, נבקשך לשלוח הודעה לכתובת הדואר האלקטרוני הבאה: cspc@icspc.org עם פרטים שיאפשרו לנו לאמת את זהותך.

 

  1. אבטחת מידע
    • אנו משקיעים מאמצים סבירים ביישום ובשמירה על אבטחת האתר והמידע האישי של המשתמשים באתר. העמותה מיישם באתר מערכות שנועדו לאבטח את המידע באופן מיטבי, בהתאם לסטנדרטים המקובלים ועל מנת למנוע כל שימוש לא מורשה במידע זה. בעוד שמערכות אלה מצמצמות את הסיכונים לחדירה בלתי מורשית למחשבי העמותה ו/או מי מטעמו, אין בהן בטחון מוחלט. לכן, מובהר, כי העמותה לא מתחייבת ששירותי האתר יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי מורשית למידע המאוחסן בהם או חשיפת המידע האגור בידי מבצעי פעולות בלתי חוקיות ועל כן, אם יעלה בידי צד שלישי לחדור למידע אשר שמור בידי העמותה ו/או להשתמש בו לרעה, לא תהיה למשתמש כל טענה, תביעה או דרישה כלפי העמותה ו/או מי מטעמה בגין כך.

 

  • כמו כן, באירועים שאינם תלויים בארגון ו/או מי מטעמו ו/או במקרים הנובעים מכוח עליון (מלחמה, השבתה ודומה), לא תהיה למשתמש כל טענה ו/או דרישה ו/או תביעה לכל נזק מכל סוג שהוא, עקיף או ישיר שייגרם למשתמש או למי מטעמו, אם מידע כלשהו שמסר יאבד או יגיע לגורם עוין ו/או יעשה בו שימוש שלא בהרשאה.

 

  • העמותה תפעל בהתאם לדין החל במקרה של כל פגיעה באבטחה, בסודיות או בשלמות המידע האישי שלך, ובמידה שנראה לנכון או אם נידרש על פי הדין החל, נמסור לך הודעה באמצעות דואר אלקטרוני, במסרון או באמצעות פרסום בולט באתר האינטרנט, בהקדם האפשרי וללא דיחוי בלתי סביר, ככל שהדבר עולה בקנה אחד עם (1) צרכים לגיטימיים של אכיפת חוק או (2) כל אמצעי הנחוץ לצורך קביעת היקף ההפרה ולהשבתה על כנה של שלמות מערכת המידע.

 

  • העמותה מגבילה את הגישה למידע האישי שלך לאנשים הזקוקים לגישה כאמור על מנת לעבדו עבורה או לשם ביצוע עבודה ספציפית, אנשים אלו יהיו כפופים להסכמי סודיות.

 

  1. קטינים

העמותה אינה אוספת ביודעין מידע אישי מזהה בנוגע לקטינים מתחת לגיל 18. על המשתמשים מתחת לגיל 18 לקבל הסכמת הורה או אפוטרופוס לצפייה באתר. אם ייוודע לנו כי קטין מתחת לגיל 18 מסר מידע אישי מזהה באתר, נעשה מאמצים סבירים להסיר מידע זה ממאגרי האתר. שירותי האתר אינם מופנים לקטינים מתחת לגיל 18 והעמותה אינו מעוניינת לקבל מידע אישי מקטינים. במידה והינך סבור שנמסר לעמותה מידע על ידי קטין אנא פנה אלינו בהקדם.

 

  1. טכנולוגיות מעקב
    • בעת השימוש באתר ובשירותי האתר, אנחנו או צדדים שלישיים עשויים להשתמש בטכנולוגיה אשר מקובלת בתעשייה ומוכרת כ"עוגיות" (Cookies) ו/או טכנולוגיות מעקב אחרות אשר הפעלתן מסתיימת בעת סגירת הדפדפן.

 

  • באתר ובשירותי האתר נעשה שימוש בעוגיות (Cookies) לצורך תפעולו השוטף והתקין, כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר ובשירותי האתר, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות ולצרכי אבטחת מידע. עוגיות (Cookies) הן קבצי טקסט, שהדפדפן של המשתמש יוצר לפי פקודה. חלק מהעוגיות יפקעו כאשר המשתמש יסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי הכונן הקשיח במחשב של המשתמש או במכשיר הנייד/טאבלט של המשתמש. העוגיות (Cookies) יכולות להכיל מידע מגוון כדוגמת הדפים שבהם ביקר המשתמש, משך הזמן ששהה המשתמש באתר, מהיכן הגיע המשתמש אל האתר, מידע שהמשתמש מבקש לראות בעת הכניסה לאתר ועוד.

 

  • טכנולוגיות מעקב אלה על גבי מחשב המשתמש ומכשיר המשתמש מאפשרות לעמותה להפעיל מאפיינים מסוימים באופן אוטומטי, וכן להקל ולפשט את חוויית השימוש באתר ובשירותי האתר. על פי רוב, טכנולוגיות מעקב של צדדים שלישיים שומרות מידע לא אישי, כגון דפי האינטרנט בהם ביקרת, משך החיפוש של המשתמש וכיו"ב.

 

  • ניתן לנטרל את טכנולוגיות המעקב. למשל, מרבית דפדפני האינטרנט מאפשרים למשתמשים למחוק עוגיות (Cookies) ממחשב או מכשיר המשתמש, לחסום קבלה של עוגיות (Cookies) או לקבל התראות לפני אחסונן של עוגיות (Cookies). יש לשים לב כי אם המשתמש ימחק את טכנולוגיות המעקב או לא יאפשר את אחסונן ו/או אם ישנה את מאפייני ה-Flash, החוויה המקוונת של המשתמש דרך האתר עלולה להיות מוגבלת. מחיקת העוגיות (Cookies) תגרום לכך שהאתר לא יזהה את המשתמש בכניסות חוזרות ולא יותאם להעדפותיו. אנא עיין בהוראות אשר מצויות בדפדפן שלך או במסך ה"עזרה" על מנת ללמוד עוד על פונקציות אלה.
  1. העברת נתונים בינלאומית

העמותה רשאי להעביר מידע שנאסף אודות המשתמש, לרבות מידע אישי, לגופים קשורים או לספקי שירות צד שלישי (כמפורט במסמך זה) בישראל או למדינות ולסמכויות שיפוט אחרות בעולם. לתשומת לבך, העמותה רשאי להעביר מידע למדינה ולסמכות שיפוט שאינה מחילה חוקי הגנת מידע זהים לאלה של מדינת ישראל, והמשתמש מסכים להעברת מידע זה.

 

  1. מידע פרסומי

האתר מכיל לעיתים מידע פרסומי/שיווקי, והמשתמש מסכים לכך שנשתמש בפרטים אשר נמסרו לנו מרצונך, כדי שנשלח לך ניזולטרים (לפי חוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב–1982), אשר יועברו אלייך באמצעות דיוור אלקטרוני. באפשרותך לבטל את הסכמתך באמצעות משלוח הודעה לכתובת cspc@icspc.org או לחילופין למלא אחר ההוראות להסרה מרשימת הדיוור, אשר מופיעות בהודעות הנשלחות אליך.

 

  1. סיום התקשרות

מבלי לפגוע בכל זכות אחרת של העמותה, במקרים שבהם העמותה תחשוש כי השימוש של המשתמש באתר אינו מתיישב עם מדיניות פרטיות זו ו/או עם תנאי השימוש של העמותה ו/או כל דין, תהא העמותה רשאית להתחקות אחר השימוש של המשתמש באתר, למנוע מהמשתמש גישה לאתר, או להעביר את דפוסי התנהגות המשתמש באתר לצדדים שלישיים אשר יוכיחו, להנחת דעתה של העמותה, כי היא נפגעה מפעילות המפרה של המשתמש וכן כל פעולה אחרת אשר תמצא לנכון לנקוט כדי להגן על קניינה ו/או על זכויותיה.

 

  1. שינויים במדיניות הפרטיות
    • הוראות מדיניות פרטיות זו הינן חלק בלתי נפרד מהאתר ומהמידע הנאסף במסגרתו, ואין להפריד אותם, בכל דרך שהיא מתנאי השימוש. העמותה שומרת על זכותה לשנות מדיניות פרטיות זו בכל זמן, ועל המשתמש לבחון את מדיניות הפרטיות בעת שימושו באתר.

 

  • השינויים במדיניות הפרטיות ייכנסו לתוקף בתאריך העדכון האחרון של מדיניות פרטיות זו, והמשך השימוש באתר ובשירותי האתר לאחר תאריך העדכון האחרון יהווה הסכמה של המשתמש לכך שהשינויים יחייבו אותו. במידה שמדיניות הפרטיות תתוקן בכדי להיענות לכל דרישה חוקית, התיקונים עשויים להיכנס לתוקף באופן מידי, או כפי שנדרש על פי הדין, וללא כל הודעה מוקדמת.

איזו התרגשות!
עלינו לאוויר עם אתר חדש!
אנחנו עובדים במרץ כדי להוסיף ולעדכן.
שווה לחכות, הולך להיות מעניין!

We are working on our new English website.
In the meantime, you are welcome to contact us in any matter: cspc@icspc.org

דילוג לתוכן